jobs

GET STARTED

0$

Ви благодариме, наскоро ќе ве контактираме!

АСИСТЕНТ

Добредојдовте во најсовремениот свет на 3Д печатење, каде што креативноста се среќава со иновациите! Во 3ДХаб сме во потрага по страсна и динамична личност која ќе му се придружи на нашиот тим како асистент за 3Д печатење. Замислете се себеси како маестро зад сцената, оркестрирајќи ја симфонијата на слоеви што ги оживуваат дигиталните дизајни!

Како асистент за 3Д печатење, ќе бидете архитект на утрешните можности, соработувајќи со тим од напредни и креативни луѓе за да ги трансформирате идеите во опипливи ремек-дела. Твојата улога ќе биде да ги водиш нашите најсовремени 3Д печатачи низ нивните сложени процеси, претворајќи ги идеите во сложени, тродимензионални чуда.

Замислете дека сте волшебник во светот на филаменти и полимери, каде што вашата книга со магии е компјутер наполнет со CAD дизајни. Вашето секојдневие ќе вклучува поставување, калибрирање и следење на процесот на печатење, осигурувајќи дека секој слој е совршено усогласен за да ја манифестира визијата на нашите клиенти.

Во оваа улога, вие ќе бидете Шерлок Холмс за решавање проблеми, решавајќи ги мистериите на погрешните принтови и предизвиците за калибрација. Вашето остро око и вештина во решавањето проблеми ќе ве направат вистинскиот човек за одржување и дотерување на нашиот арсенал за 3Д печатење.

Но, не се работи само за машини; се работи за уметноста во твоите раце. Ќе соработувате тесно со дизајнери и инженери, разбирајќи ги нивните соништа и преведувајќи ги во опипливи предмети. Вашето внимание на деталите ќе биде потегот на четката што му дава живот на платното на имагинацијата на нашите клиенти.

Придружете ни се на ова возбудливо патување каде технологијата и креативноста се спојуваат. Во 3ДХаб, ние не печатиме само објекти; манифестираме идеи. Ако сте подготвени да бидете во првите редови на револуцијата на 3Д печатењето, каде што секој слој е важен, тогаш оваа улога е вашиот билет за обликување на иднината, еден слој во исто време!

Сето ова ти звучи интересно и примамливо!?

You need to select an item to continue

Повеќе за тебе

Дали си запознаен/а со некоја од 3Д принт технологиите?
Одбери технологија за кои имаш познавање
Дали имаш познавање-користиш некој CAD софтвер?

Работен ангажман:

(фонд на работни часови на ден)

Очекуван финансиски надомест за избраниот работен ангажман:
You need to select an item to continue

Повеќе инфо

Повеќе за нас
НЕВЕРОЈАТНИ 3Д СПЕЦИЈАЛИСТИ -

3ДХаб е компанија која нуди на македонскиот пазар се што е поврзано со 3Д технологиите – печатачи, потрошен материјал и 3Д услуги. Компанијата нуди големо портфолио на висококвалитетни 3Д принтери од водечки брендови, како и материјали, обуки, консултантски и други услуги.

Ние сме специјализирани за FDM, SLS и SLA технологии кои ги користиме според потребите на клиентите. Ги советуваме клиентите за секој детал и им помагаме да ја изберат вистинската технологија и вистинскиот материјал.
Одговорности:
 1. Управување со различни 3Д печатачи за ефикасно работење и управување со процесот од почеток до крај, вклучувајќи едитирање и подготовка на модели преку компјутерски софтвер, 3Д печатење на делови, чистење делови и проверка на делови.
 2. Одржување и решавање на софтверски и механички проблеми на различни 3Д печатачи со различни технологии.
 3. Користење на CAD софтвер за оптимизирање на дизајн и софтвер за подготовка за 3Д печатење.
 4. Одржување чист и организиран работен простор.
Вештини/способности:
 • Искуство со технологија за 3D печатење.
 • Основни CAD вештини.
 • Основни компјутерски вештини.
 • Искуство во електро-механичко склопување и смена на проблеми.
 • Силни вештини за решавање проблеми и внимание на деталите.
 • Способност за работа самостојно и како дел од тим.
 • Вонреден степен во ME или EE, најпосакувана
 • 3D моделирање и CAD искуство со PTC Creo е плус.
 • Способност за енергија, развивање и градење односи со соработниците и меѓуфункционалните членови на тимот.
 • You need to select an item to continue

  Пријави се!

  The final estimated price is :

  Прикачи ја твојата професионална биографија или CV

  Summary

  Опис Информација Количина Price
  Discount :
  Total :