СОЧУВАЈТЕ ГИ ВАШИТЕ НЕЗАБОРАВНИ МОМЕНТИ

Обезбедуваме услуги на 3Д скенирање на човек и изработка на селфи. Употребуваме совршена комбинација на најновите техники за 3Д скенирање со револуционерната технологија на 3Д печатење, Мини ти им дозволува на луѓето да ги сочуваат своите сеќавања, моменти и своите сакани како никогаш до сега; зачувувајќи ги како доста детална 3Д скулптура која ќе си ја чуваат со години.

circle image
circle image
section-img

СОЧУВАЈТЕ ГИ ВАШИТЕ НЕЗАБОРАВНИ МОМЕНТИ

Обезбедуваме услуги на 3Д скенирање на човек и изработка на селфи. Употребуваме совршена комбинација на најновите техники за 3Д скенирање со револуционерната технологија на 3Д печатење, Мини ти им дозволува на луѓето да ги сочуваат своите сеќавања, моменти и своите сакани како никогаш до сега; зачувувајќи ги како доста детална 3Д скулптура која ќе си ја чуваат со години.

circle image
circle image
section-img
section-bg

СВАДБЕНИ СТАТУЕТКИ

Вашиот специјален ден треба да има специјален спомен кој ќе си го чувате засекогаш. Наместо да употребите обичен врв за Вашата свадбена торта, зошто да не се испечатите Вие двајцата во 3Д со прилагодените врвови за свадбени торти? Обезбедуваме специјализирани услуги за венчавки.

circle image
circle image
section-img
section-bg

Статуетка на пријател или колаж

Пошегувајте се со Вашите пријатели и направете колаж со смешен модел на цртан лик направен да личи на нив. Направете 3Д испечатена копија од Вас или дадете ја на поклон. За секоја намена, овие статуетки се совршен спомен, со кој може да си зачувате многу специјални моменти кои сте ги доживеале.

circle image
circle image
section-img
section-bg