Filaments

circle image circle image

Филаменти PLA/ABS/PETG за 3Д печатење од домашно Македонско производство и реномирани светски брендови како Ultimaker, Kymia, Raise3D и BASF.

Широк спектар на бои и материјали за различни апликации со дијаметар од 1,75мм и 2,85мм.

PLA филаменти
ABS филаменти
PETG филаменти