Hubbyment

circle image circle image

Боите кои отсекогаш ги посакувавте...
Природни, перфектно извајани слоеви при секое ваше 3D печатење!
Со гордост ви го најавуваме "Hubbyment" – првиот биоразградлив филамент за 3D печатење во регионот!!!
Произведен oд 3DHUB.MK тимот на фанатици за 3D печатење ;)
ова е првиот eколошки PLA филамент "исткаен" oд база на суровини од шеќерна трска.

Комплетно македонски производ со сертифициран и испитан premium квалитет!
Hubbyment - филаментoт за 3D печатење на вашите оригинални идеи е сега официјално достапен  за широка употреба!
Нарачај го својот premium PLA Hubbyment на 3dhub.mk/shop или пак во најблискиот салон на Neptun.mk.
ШТО МОЖЕ ДА ОЧЕКУВАТЕ?
– ПРЕМИУМ МАТЕРИЈАЛИ
– ± 0,03 ММ Прецизност за производство
– ЛЕСНО ДА СЕ ПЕЧЕТИ
– ЕКО ПРИЈАТЕЛСКИ
– ШИРОК СПЕКТАР НА БОИW3Schools