< back
Ultimaker S5 (PROMO: till 31.12.2021)
Цена: 465.537 ден. * the price is calculated with 18% VAT

Промотивниот пакет вклучува: ✅ 1 парче Ultimaker 2+ Connect 3D печатач

                                                                       ✅  дури 11 парчиња филамент Ultimaker PLA во боја по ваш избор – повеќе од доволно материјал за цела година врвно печатaрско задоволство 🙂

                                                                       ✅ 1 лиценца за Ultimaker Proffesional – Професионални софтверски алатки за управување со вашиот работен тек со 3D печатачот на корпоративно ниво:                ✅безбедност и контрола

                                                                                 ✅ Далечински пристап брзи операции – директно печатење од CAD -датотеки, без конверзија во .stl и команди за печатење од зачувани завршени задачи, наместо повторно подготвување на 3D модел за режење

                                                                           ✅управување со корисници пристап до дигитална библиотека со готови модели на 3D печатење и неограничен број проекти за складирање на Ultimaker cloud
✅ пристап до курсеви на Академијата Ултимејкер за обука на сите корисници кои користат 3D печатач во вашата канцеларија на нивоа на професионален курс за инженер за апликации и професионален курс за оператор за печатење. анализа на податоци

✅Дополнителна СОС поддршка од 3DHUB.MK, која заштедува и до 150 евра во повластени консултации и услуги: 

✅Директна телефонска линија за контакт со техничкиот тим Приоритетна поддршка за е -пошта со одговор во рок од 4 часа

✅ Добијте 25% повеќе со платформата Ultimaker и започнете со производство со технологија за 3D печатење уште денес

✅ Промоцијата важи до 31.12.2021 година.

Услови за кампања: Кога го купувате промотивниот пакет, добивате попуст вашата претплата за софтвер Ultimaker Professional за 1 година. Клиентот мора да се регистрира за Ultimaker Essentials, и до 31.12.21 да се регистрира за Ultimaker Professional. По тест периодот од 3 месеци, на клиентот му се наплатува за планот за претплата Ultimaker Professional, а износот се одбива за претплатата за 1 година.

Ако не сакате да ја обновите претплатата по првата година, вашите права за пристап до Ultimaker Professional ќе бидат вратени на понискиот план за Ultimaker Essentials.

 

 

 

Ultimaker S5 – Моќно, сигурно, разноврсно 3D печатење

Ultimaker S5 е неверојатно едноставен за употреба, а сепак со голем работен обем. Десктоп 3Д-печатач што испорачува точни детали со индустриски квалитет – секогаш! Со едноставни поставувања, релијабилност за долготрајна работа и безбедно двојно истиснување, Ultimaker S5 е одговорот на вашата потреба за професионално 3Д печатење.

QTY