< back
Craftbot Flow
Цена: 206.000 ден. * the price is calculated with 18% VAT

Craftbot FLOW е серија на уреди на кои можете да им верувате.

• Работна површина: 300 x 200 x 250mm
• Резолуција на печатење до 50 микрони (0.05mm)
• Дијаметар на филамент: 1.75mm
• Компатибилни материјали: PLA, ABS, HIPS, PET, Nylon
• Брзина на печатење до 200mm/s
• Работна температура на дизната од 180°C до 300°C
• Температура на работната површина 110°C

QTY
Description

Ефикасност: Покрај автоматската калибрација на XY оските, FLOW серијата има и вграден полуавтоматски систем за калибрација на Z оската.

Работната површина која се загрева се состои од метал, калено стакло и каптон што овозможува идеално фиксирање на моделите кои сакате да ги создадете.

Флексибилната горна плоча го олеснува отстранувањето на веќе отпечатените дела.

Погледнете ги сите печатачи од гамата на Craftbot кои ги нудиме: Craftbot

Официјална страница на производителот: https://craftbot.com

НАСТАВАТА МОЖЕ ДА БИДЕ ПОЕФИКАСНА КОГА Е ПОЛНА СО ЗАБАВА тука ќе најдете се за овој 3D печатач + Наставни програми + повеќе за Slicer софтверот + Сите информации за потребниот филамент