< back
ДОТ – Закачалка
Цена: 850 ден.
DOT
QTY
Description

ДОТ ви дозволува да ги украсите вашите ѕидови на еден практичен и забавен начин. Вие сами си го креирате нивниот распоред на ѕидот, според вашите потреби и желби! Можете дури и да чувате работи внатре во закачалките или само да си ги закачите клучевите!

Модел