< back
Замрзнати пиксели – сет од 12
Цена: 1800 ден.

Подметач за пијалок – сет од 12

QTY
Description

Комплет од 12 подлоги за чаши со кутија за складирање, сите засновани на различни модели.

  • https://www.prusaprinters.org/prints/46853-freezing-pixels-infill-drink-coasters-set-of-12
  • Овој модел е преземен од погоре наведениот линк, 3D Hub ќе обезбеди и наплаќа само услуги за 3D печатење.
  • 70x70x55