< back
Украсната рамка од серијата “Пријатели”
Цена: 600 ден.

Украсната рамка од серијата “Пријатели”

QTY
Description

Оваа рамка е реплика на оригиналната рамка за ѕирката од вратата на Моника од ТВ серијата “Пријатели”. Таа е испечатена во 3Д за да одговара на познатата рамка од серијата.
Ова е парче со висок квалитет и сигурни сме дека ќе биде хит и кај вашите пријатели!

Модел
  • https://www.thingiverse.com/thing:1615502
  • Овој модел е преземен од погоре наведениот линк. 3D Hub обезбедува и наплаќа само за услугите на 3D печатење.