< back
Ретро часовник – држач за Google Home Mini
Цена: 350 ден.

Ретро часовник

QTY
Description

Ретро часовникот – држач за Google Home Mini може да се испечати во најразлични бои во PLA, PETG и ABS материјали. Одличен подарок за пријатели и фамилија!

Модел
  • https://www.thingiverse.com/thing:3322691
  • Овој модел е преземен од погоре наведениот линк. 3D Hub обезбедува и наплаќа само за услугите на 3D печатење.