< back
GOPRO fig rig
Цена: 1590 ден.
QTY
Description

Go Pro fig rig. Практичен за брзи снимки на панирање или како држач за подводна камера.

Модел
  • https://www.thingiverse.com/thing:719230
  • Овој модел е преземен од погоре наведениот линк, 3D Hub ќе обезбеди и наплаќа само услуги за 3D печатење.
  • 150x200mm