< back
KIMYA 3D Филамент PC-S 1.75mm 750g
Цена: 3057 ден. со вклучен ДДВ
QTY
Description

3D-филаментот Kimya PC-S е аморфна термопластична. Поликарбонат (PC) е транспарентна пластика. Тој нуди висока отпорност на топлина. Солиден и е погоден за пребирливи принтови и апликации кои бараат многу. Пригоден е за производство на делови во автомобилскиот, инженерскиот и воздушниот сектор, како и за производство на кациги, играчки, електронски предмети, итн.

Филаментот Kimya PC-S 3D ги поседува следниве својства:

– Може да се стерилизира
– Отпорен на топлина (до 140 ° C)
– Сертификација за контакт со храна ЕУ 10/2011, FDA 21 CFR
– Во согласност со стандардите REACH и RoHS
– 2 годишна гаранција од АРМОР.

Дијаметар: 1.75 мм
Пакување: 750 гр.
Достапна боја: Transparent.