< back
KIMYA 3D филамент PEI-9085 1.75mm 750g
Цена: 16.673 ден.
QTY
Description

3D-филаментот Kimya PEI-9085 спаѓа во семејството на термопластични полиимиди. Политееримид (ПЕИ) е аморфна термопластика. Доколку го коирстите овој филамент имате придобивки како добра отпорност на температура, висока отпорност на абење и високо-димензионална стабилност. Се користи во сектори како што се: воздушната, железничката, електрониката, транспортот и слично. 3D филаментот Kimya PEI-9085 ги има следниве својства: - Отпорност на температура - Отпорен на пламен - ги исполнува условите за UL94 V0 - Стандард за пожар и чад во железница EN45545 - Воздухопловна ФАР 25.853 Стандард - Во согласност со RoHS и REACH стандардот Препорачани поставки за печатење: - Брзина на печатење: 20-35мм / с - Темперамент на печатење: 350-380С - Температура на креветот за печат: 140-170С Дијаметар: 1.75 мм Пакување: 750 гр. Достапна боја: Natural.