< back
KIMYA 3D филамент PEI-9085 2.85mm 500g
Цена: 12,400 ден. со вклучен ДДВ
QTY
Description

Филаментот 3D PEI 9085 нуди совршен баланс помеѓу флексибилноста и механичката јачина.

– Потенцирање и определување на мали детали
– Добра стабилност на високи температури.
– Хемиска отпорност

Дијаметар: 2.85 мм
Пакување: 500 гр.
Достапна боја: Natural.