< back
KIMYA 3D FILAMENT PETG-S 750G РАЗЛИЧНИ ЦВЕТОВИ
Цена: 2580 ден.
QTY
Description

Тип: CPE / PET / PETG (полиуретан)
Диjаметaр: 2.85 мм или 1.75 мм
Пакување:750 грама.
Достапни бои: Black, Blue, Transparent, White, Natural