< back
KIMYA Filament 3D PETG Carbon 500g
Цена: 3968 ден. со вклучен ДДВ
QTY
Description

ПЕТГ јаглерод 3Д-филамент
Филаментот Kimya PETG Carbon 3D е мешавина од PETG и јаглеродни влакна. Додавањето јаглеродни влакна во PETG обезбедува високо ниво на механичка изведба. Благодарение на неговата цврстина, PETG Carbon е високо ценет во производството на специјални делови, особено во полимедицинските и автомобилските полиња.

Филаментот Kimya PETG Carbon 3D ги има следниве својства:

Висока цврстина
Подобрете го односот помеѓу: Леснотија на печатење / Ригидност
Во согласност со стандардот REACH
2-годишна гаранција.

Дијаметар: 1.75 мм или 2.85 мм
Пакување: 500 гр.
Достапна боја: Црна.