< back
Лампа 001
Цена: 1600 ден.
Минималистичка лампа за во спална
QTY
Description

Лампата е совршен придружник за вашата наткасна или маса. Со глава која може да се ротира 150 степени за да си го смените амбиентот помеѓу пријатно осветлување за спиење и светло за читање. За да стане дополнително стабилна, можете да ја пополните шуплината на основата на лампата со песок. Благодарение на механизмот кој цврсто ја затвора основата, песокот ќе остане внатре без да се истура.

Модел