< back
Лампа 008
Цена: 2300 ден.
До врвот
QTY
Description

Лампа за многукратна употреба која се состои од два дела испечатени во 3D. Лампата може да се користи како лампа за на маса, за на ѕид или на таван. Одговара само со Е14 фасонка и мали лед-сијалици со навој на самата фасонка и се од 2.5 до 3.5 W.

Модел