< back
Кутија за полнач MacBook Pro 13
Цена: 1490 ден.
QTY
Description

Кутија за складирање на полначот за 13-инчен MacBook pro.

  • https://www.prusaprinters.org/prints/48026-macbook-pro-13-charger-box-61-w-usb-c-european-plu
  • Овој модел е преземен од погоре наведениот линк, 3D Hub ќе обезбеди и наплаќа само услуги за 3D печатење.
  • 142x142x39mm