< back
Среден прст
Цена: 300 ден.

декоративен украс

QTY
Description

  • https://www.myminifactory.com/object/3d-print-middle-finger-109435
  • Овој модел е преземен од погоре наведениот линк, 3D Hub ќе обезбеди и наплаќа само услуги за 3D печатење.