< back
Авион за напојување со ластик од хартија
Цена: 450 ден.
QTY
Description

Многу едноставен 3D печатен додаток за да направите авион од хартија.

  • https://www.instructables.com/Rubber-Band-Powered-Paper-Plane/
  • Овој модел е преземен од погоре наведениот линк, 3D Hub ќе обезбеди и наплаќа само услуги за 3D печатење.
  • 90x36x16мм