< back
Спирален држач за завеси (пар)
Цена: 490 ден.
Спирален држач за завеси
QTY
Description

Спирален дел испечатен во 3Д наменет за држење на завесите. Многу лесно се става и вади од нив! Забавниот дизајн ќе ви се најде за секоја соба со завеси.

Модел