< back
Ultimaker 3D Filament PC 2.85mm Transparent
Цена: 3936 ден. со вклучен ДДВ
QTY
Description

3D филаментот Ultimaker PC (поликарбонат) е најпосакуван материјал од инженерите и производителите за 3D печатење на силни и издржливи делови, кои ги задржуваат своите точни димензии дури и на температури до 110 ° C.
Ultimaker PC е совршен материјал за матрици, алатки, функционални прототипови и делови за краткорочно производство.

 

Главни карактеристики:

– Отпорност на висока температура до 110 ºC, ја задржува својата големина и форма
– Карактеристики кои нудат висока отпорност кон горење
– Достапно и во транспарентна верзија за печатење на проѕирни делови
– Висока издржливост

Дијаметар: 2.85 мм
Пакување: 750 гр.
Достапна боја: Транспарентна, Бела и Црна.