< back
ULTIMAKER BREAKAWAY M0852 – 750gr, 2.85ММ – WHITE
Цена: 4289 ден. со вклучен ДДВ
QTY
Description

Ultimaker Breakaway е материјал за поддршка што се користи при 3Д печатење на сложени форми. Отстранувањето е лесно и брзо се отстранува и не бара понатамошна обработка за квалитетно покривање на вашиот 3D-отпечаток. Дизајниран за беспрекорно 3Д печатење, Breakaway обезбедува добра адхезија на ABS, најлон, PLA, Tough PLA, CPE или CPE +.

Дијаметар: 2.85 мм
Пакување: 750 гр.
Достапна боја: БЕЛА.