< back
ULTIMAKER CLEANING FILAMENT
Цена: 1232 ден. со вклучен ДДВ
QTY
Description

Пригоден за јадрата за печатење на Ultimaker 3/3 Extended и S5
Осигурете се дека јадрото за печатење Ultimaker е секогаш во совршена состојба.
Особено ефикасни се за чистење на јадра за печатење тип BB.

Дијаметар: 2.85 мм
Пакување: 10 парчиња филамент за чистење на јадрото , секое парче е долго ~ 200 мм
Достапна боја: Транспарентен