< back
ULTIMAKER CPE+ 2.85 mm / 750gr.
Цена: 4579 ден. со вклучен ДДВ
QTY
Description

Материјалите на CPE (кополиестер) се отпорни на хемикалии, цврсти и со добра димензионална стабилност. Претпочитан избор за функционални прототипови и механички делови. Иако и CPE и CPE + имаат слични карактеристики, CPE + обезбедува дополнителна поголема отпорност на температура и зголемена отпорност на удар.

Дијаметар: 2.85 мм
Пакување: 750gr.
Достапна боја: ПРОЅИРЕН, БЕЛА, ЦРНА.