< back
ULTIMAKER CPE – 750gr, 2.85ММ – VARIOUS
Цена: 3344 ден. со вклучен ДДВ
QTY
Description

3Д-филаментот Ultimaker CPE (кополиестер) е отпорен на хемикалии, силен и со добра стабилност. Претпочитан избор e за функционални прототипови и механички делови. Иако и CPE и CPE + имаат слични карактеристики, CPE + обезбедува дополнителна поголема отпорност на температура и зголемена отпорност на удар.

Дијаметар: 2.85 мм
Пакување: 750 гр.
Достапна боја: Достапен во повеќе бои.