< back
ULTIMAKER DOUBLE FLAT CABLE 10 WIRE
Цена: 1815 ден. со вклучен ДДВ
QTY
Description

Компатибилен со:

Ultimaker Original+
Ultimaker 2 / 2Extended
Ultimaker 2+/ 2Extended+