< back
ULTIMAKER NYLON TRANSPARENT 2.85 mm / 750gr.
Цена: 4579 ден. со вклучен ДДВ
QTY
Description

Полиамидoт се користи од многу производители ширум светот и е добро познат по својата импресивна издржливост, високиот однос на јачина на тежина, флексибилност, низок коефициент на триење и отпорност на корозија. Со својата способност да издржи значителни механички напрегања, полиамидот е одличен избор за 3Д печатење на алатки, функционални прототипови и производи подготвени за употреба.

Дијаметар: 2.85 мм
Пакување: 750gr.
Достапна боја: Transparent.