< back
ULTIMAKER PLA М0751, 2.85ММ – 10 VARIOUS COLORS
Цена: 2801 ден. со вклучен ДДВ
QTY
Description

Ultimaker PLA (полилактозна киселина) овозможува лесно и сигурно 3D печатење со висок квалитет на крајниот резултат. Направен е од органски, рециклирани материјали.
Безбеден и лесен за употреба, тој е универзален материјал за печатење детални и квалитетни модели како за почетници, така и за напредни корисници.

Дијаметар: 2.85 мм
Пакување: 750 гр.
Достапна боја: 10 достапни бои.