< back
ULTIMAKER PP (Полипропилен) – 500gr, 2.85ММ
Цена: 3270 ден. со вклучен ДДВ
QTY
Description

Ultimaker PP (полипропилен) нуди идеална температура при работа и хемиска отпорност. Неговата цврстина, а сепак мала густина и исклучителна отпорност го прават идеален избор за создавање лесни и издржливи делови за крајна употреба.

Дијаметар: 2.85 мм
Пакување: 500 гр.
Достапна боја: Транспарентен.