< back
ULTIMAKER PVA NATURAL 2.85 mm / 350gr.
Цена: 3344 ден. со вклучен ДДВ
QTY
Description

PVA (поливинил алкохол) е материјал растворлив во вода за 3D печатење со два или повеќе екструдери. Со својата добра термичка стабилност, Ultimaker PVA е идеален за печатење на комплексни модели кои имаат големи растојанија на кои им треба поддршка, длабоки внатрешни шуплини и сложени геометрии. Произведен е да го олесни 3D печатењето. Ultimaker PVA обезбедува одлична адхезија и на PLA и на најлон.

Дијаметар: 2.85 мм
Пакување: 350 gr.
Достапна боја: Natural.