< back
ULTIMAKER TOUGH PLA – 750gr, 2.85ММ – BLACK
Цена: 3344 ден. со вклучен ДДВ
QTY
Description

Ultimaker Tough PLA е технички PLA (полилактична киселина) материјал со цврстина слична на ABS. Идеално за сигурно печатење на функционални прототипови и поголеми алатки за алат. Tough PLA го нуди истиот безбеден и лесен за употреба како и обичниот PLA.

Дијаметар: 2.85 мм
Пакување: 750 гр.
Достапна боја: Црна.