< back
ULTIMAKER Z-MOTOR WITH TRAPEZOIDAL LEAD SCREW
Цена: Контактирај не ден. со вклучен ДДВ
QTY
Description

Компатибилен со:

Ultimaker Original+
Ultimaker 2
Ultimaker 2+
Ultimaker 3
Овој производ е исто така вклучен во пакетот за надградба на креветот “Ultimaker Heated”.